Hotstone Massage


Wat is Hotstone Massage?

 

Hotstone massage is een warmte massage, een weldaad voor het lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. 

 

Voor de Hotstone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hotstones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie. 

 

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

 

Wat is het effect van Hotstone Massage? 

 

Een hotstone massage heeft een zalig ontspanend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage. Hotstone massage is dan ook zowel bij mannen als bij vrouwen erg geliefd.