Oorkaarsen behandeling

 

Hopi Indianen

 

Door de Hopis, de oudste Pueblostam met een grote medische kennis en een hoge spiritualiteit, kwam dit gebruik weer naar Europa dank zij het professionele engagement van BIOSUN. Sinds 1985 zijn zij als 1ste ondernemer begonnen om het gebruik van de oorkaarsen verder te onderzoeken en weer in de belangstelling te brengen. Vanaf die tijd hebben steeds meer mensen in onze cultuur de weldoende werking van deze oeroude ceremonie leren kennen en waarderen. 

 

De magie van het vuur heeft ons al sinds de oertijd gefascineerd. Met de beheersing van dit element beschikt de mens over warmte en licht. Ook de oorkaarsen genieten dezelfde fascinerende belangstelling. Sedert eeuwen zijn zij dan ook als natuurmiddel gebruikt en is in vele verschillende culturen toegepast.

 

BIOSUN Oorkaarsen werken lichaamzuiverend.

Een lichte onderdruk in de oorkaars en een trilling van de stijgende lucht is te wijten aan de natuurlijke beweging van de vlam, dit zorgt voor een lichte massage van het trommelvlies. Dit brengt een intensief gevoel van aangename warmte teweeg en een "bevrijdend" aanvoelende drukregeling in het oorvoorhoofd- en bijholten gebied.

Deze lichamelijke prikkel wordt bijna onmiddellijk na het aanwenden beschreven als een weldadig gevoel, drukken pijnvermindering, vooral in het hoofd- en oorgebied. Spontaan kan dit eveneens een vrijere neus ademhaling en een beter deurvermogen tot gevolg hebben, ook bij een tot dan toe verstopte neus.  Bovendien geeft deze ceremonie een heerlijk gevoel van ontspanning. Een zeldzame gewaarwording van geluk en geborgenheid.

 

BIOSUN Oorkaarsen en tevreden klanten.

Steeds meer tevreden klanten, over de hele wereld gebruiken BIOSUN Oorkaarsen. Deze zijn van hoge kwaliteitsnormen en maken hier dankbaar gebruik van. De brandmarkering en de veiligheidsfilter maken het gebruik gemakkelijk en zeker. BIOSUN Oorkaarsen worden getest door onafhankelijke instituten. Het zijn goedgekeurde producten door de EU richtlijnen 93/42.

 

Er bestaan ook Oorkaarsen voor zuivering van Chakra's. 

 

Een oorkaarsen behandeling is samen in combinatie met een lichte massage aan hals en gezicht. duur : 30 min tot 40min : 38,00 euro

 

Met combinatie kristallen : 30 min tot 40 min : 44,00 euro

 

Bij elke healing dan ook dien men steeds veel water te drinken en zich de eerste dagen in rust te houden, zodoende het lichaam de tijd heeft om zich van onzuiverheden te ontdoen door de zachte healing.