Zuiver energetisch

Engelen Healing met Kristallen


Engelenhealing, is een zachte Healing van Engelenenergiën samen met kristallen. Deze mooie kristallen zijn afkomstig van Angel-Touch, zijn gezegend met liefde en licht, door de stichters Willemien en Adri. Deze mooie zachte healing met kristallen kan men ook combineren met chakrahealing via de voeten een mooie zuivering voor lichaam en ziel. Op die manier kom je tot jezelf, je merk welke blokkades er zijn, wat er stoort in je lichaam. Met deze zachte healing ga je uw confrontatie aan en verzacht je je lichaam en leer je omgaan met wat er jou dwars zit of ligt in je lichaam en ziel. Ieder mens en dier heeft een healing nodig op welke zachte manier dan ook. Een luisterend oor en begrip. 

In liefde en licht helpen we graag met deze mooie healing via Engelenenergie en kristallen.

Wilt u graag een metamorfose, dit kan  1x om de vijf jaar. Dit is een volledige behandeling met Kristallen, Chakra healing via de voeten en met de essences. Dit is een zeer diepere healing. 

Energetische werker via Angel-Touch

 

Na welke behandeling dient men goed water te drinken (best cafeïne vermijden) en een paar dagen tot rust te komen, zodoende het lichaam zich van onzuiverheden kan ontdoen, door de zachte healing. Ieder mens reageert anders op een behandeling.