Overgevoelig Voor Invloeden En Denkbeelden


Agrimony

 

Voor vrolijke, opgeruimde, humoristische mensen die gek zijn op vrede, die van slag raken door onenigheid en ruzie, waardoor ze bereid zijn om heel wat op te geven om dit te voorkomen. 

Hoewel ze gewoonlijk problemen hebben en gekeld zijn en rusteloos en bezorgd, geestelijk of lichamelijk, verbergen ze hun zorgen achter hun humor en hun grollen, en worden ze door velen graag tot hun vriendenkring gerekend. Vaak gerbuiken ze overmatig alcohol of drugs, om zichzelf te stimuleren en te helpen hun beproevingen opgewerkt te dragen. 

 

Centaury

 

Vriendelijke, rustige, zachtaardige mensen die maar al te graag anderen dienen. In hun streven overschatten ze hun kracht. 

Hun wens gaat zozeer een eigen leven leiden dat ze eerder dienaren worden dan bereidwillige helpers. Hun ardige karakter leidt er toe dat ze meer dan hun eigen aandeel van het werkd oen, en op die manier kunnen ze hun eigen specifieke doen in het leven voorbijlopen. 

 

Walnut

 

voor hen die duidelijke idealen en amibities hebben in het leven, en ook bezig zijn ze te vervullen, maar die in uitzonderlijke gevallen in de verleiding komen om afgeleid te worden van hun eigen ideeën, doelen en werk door het enthousiasme, de overtuigingen of uitgesproken meningen van anderen. 

De remedie geeft standvastigheid en bescherming tegen invloed van buitenaf. 

 

Holly 

 

Voor degenen die soms overvallen worden door gedachten zoals jaloezie, afgunst, wraak, argwaan. 

Voor de verschillende vormen van ergernis. Binnen zichzelf kunnen ze veel lijden, vaak op momenten dat er geen echte reden is om ongelukkig te zijn.