Voor Degene Die Lijden Aan Onzekerheid


Cerato

 

Diegenen die onvoldoende vertrouwen in zichzelf hebben om hun eigen beslissingen te kunnen nemen. Ze zoeken voortdurend advies van anderen en worden dikwijls misleid. 

 

Scleranthus

 

Degenen die er zwaar onder lijden dat ze niet kunnen kiezen tussen twee dingen, omdat eerst het ene juist lijkt en dan weer het andere. Gewoonlijk zijn het rustige mensen die hun probleem alleen dragen, omdat ze niet genegen zijn het met andere te bespreken. 

 

Gentian

 

degenen die gemakkelijk ontmoedigd zijn. Het kan zijn dat ze goed vooruit gaan in hun ziekte, of in hun dagelijkse bezigheden, maar elke kleine vertraging of hindernis in hun vooruitgang zorgt voor twijfel en ontmoedigt hen snel. 

 

Gorse

 

Heel diepe hopeloosheid, ze hebben het geloof opgegeven dat er nog iets voor hen gedaan kan worden. Wanneer ze worden overgehaald, of om andere een plezier te doen kunnen ze verschillende behandelingen proberen, terwijl ze ondertussen hun omgeving verzekeren dat er toch zo weinig hoop op verbetering is. 

 

Hornbeam

 

Voor degenen die het gevoel hebben dat ze niet genoeg kracht hebben, mentaal of fysiek, om de last te dragen die het leven op hun schouders heeft gelegd. De dingen van alledag lijken voor hen te zwaar om te volbrengen, hoewel ze er gewoonlijk in slagen hun taak te vervullen. 

 

Wild Oat

 

Degenen die de bedoeling hebben om iets opvallends in hun leven te doen, die veel ervaringen willen opdoen, en genieten van alles wat voor hen mogelijk is, die het leven ten volle willen leven. Hun probleem is om te beslissen welk beroep ze zullen volgen, omdat ze ondanks hun sterke ambities geen roeping hebben die hen meer aanspreekt dan alle andere. Dit kan vertraging veroorzaken en een onbevredigd gevoel.